TICKETS KOPEN

Ado Vrouwen

3 oktober thuiswedstrijd ADO Vrouwen en Ladies Night!

Welkom op de actiepagina van ADO Den Haag Vrouwen! Op vrijdagavond 3 oktober speelt ADO Den Haag Vrouwen in eigen huis tegen PEC Zwolle. Op diezelfde avond vindt de Ladies Night Den Haag plaats in het Kyocera Stadion. Er zijn meer dan 45 stands die variëren van mode tot afslankmethodes en van lifestyle tot beauty salons. Daarnaast zullen er vanaf 22.30 uur optredens plaatsvinden van Edsilia Rombley, Funky Piano’s, Samantha Steenwijk, Mike Peterson, Peter La Haye en Natuurlijk John Medley. En heel veel artiesten van het programma Beat IT (Nu op SBS6). Je kunt dus na de voetbalwedstrijd nog naar de Ladies Night om aldaar in een gezellige sfeer de avond af te sluiten!

 

Tot €10,- korting!
Kaarten voor de Ladies Night zijn nog beschikbaar en als je deze aanschaft met de actiecode “adovrouwen”, profiteer je van een flinke korting, waardoor je maar € 18,- voor een vrouwen ticket betaald en €35,- voor een DUO Ticket (man&vrouw) betaald. Zolang er nog kaarten beschikbaar zijn, zijn deze ook aan de deur te koop voor € 25,-. Wil jij tickets kopen, of ben je nieuwsgierig?

 


 

Met een ticket voor de Ladies Night heb je ook gratis toegang tot de wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen – PEC Zwolle. Tevens zijn heren ook welkom, hiervoor is een speciale ruimte gereserveerd waar onder genot van een biertje o.a. kan worden gekeken naar de wedstrijd Vitesse – ADO Den Haag. Daarnaast kan je een gokje wagen in het pop-up ‘Sir Winston’ casino.

 

adoladiesnight

ADO PEC Zwolle
ADO PEC Zwolle
Ado Vrouwen 1 Ado Vrouwen 2