TICKETS KOPEN

Ladies night Den Haag groot succes

ladiesnight-haagmedia

Afgelopen vrijdag vond in het Kyocera stadion van ADO Den Haag een groots opgezette Ladies night plaats. Om tien minuten voor zes stonden de eerste honderd dames al klaar om naar binnen te vliegen voor de zeer gewilde goodiebag, met als doel deze als eerste te bemachtigen. Meer dan vijftig standhouders zorgde er vervolgens voor dat de dames naar hartenlust konden shoppen met stands van onder andere Le Jeune de Lux, Fashion & Style by M, Body Wraps, Byas Zuid-Holland en Welzijnspraktijk Hooigracht, terwijl op het podium verschillende artiesten onder leiding van John Medley acte de présence gaven.

Hoogtepunt voor de dames was het optreden van het ‘medium’ die er lekker op los kletste en mooie voorspellingen deed. Zij had waarschijnlijk niet kunnen voorspellen dat de heren in de ‘mannenzaal’ via de televisie geconfronteerd werden met een enorme nederlaag van ADO in de uitwedstrijd bij Vitesse. Gelukkig was er om tien uur een samensmelting met de dames die de heren een beetje konden troosten om vervolgens op te gaan in het feestgedruis.

Het entertainment gedeelte was uitermate goed verzorgd dankzij de aanwezigheid van de vocale talenten van het televisieprogramma Beat It en natuurlijk de exceptionele kwaliteiten van Samantha Steenwijk en de weergaloze Mike Peterson; beiden lieten zien en horen dat zij het Haagse ondertussen wel zijn ontgroeid en definitief tot de Nederlandse top behoren. Vandaar dat zij ook zo prima aansloten bij de hoofdact van de avond Edsilia Rombley die wederom liet zien een echte souldiva te zijn. Kortom, de Ladies night Den Haag was een groot succes en zal ongetwijfeld binnen afzienbare tijd op herhaling gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>