TICKETS KOPEN

Welzijnspraktijk Hooigracht

Omschrijving

Roxanne Springer is Health Coach en eigenares van Welzijnspraktijk Hooigracht.  U vindt haar praktijk op Hooigracht 10 in Den Haag.

Voor haar klanten creëert ze Health Coaching programma’s op maat. Uitgangspunt van de programma’s zijn meer gezondheid, een beter/slanker figuur, motivatie, meer energie en meer beweging.

 

Health is Your Wealth

Ik werk niet met diëten. Graag wil ik voor u een lange termijn investering zijn en coach ik u in het veranderen van uw leefstijl. Ik kijk uitgebreid naar uwhuidige leef, denk -en eetpatroon, vaak ligt de oorzaak van bepaalde gezondheidsklachten in het huidige denk, -leef of eetpatroon. Dit kan gelden voor zowel iemand met overgewicht als iemand met te weinig energie, om maar een voorbeeld te noemen. Het is een kwestie van een bepaald vast patroon effectief ‘doorbreken’ en uw ‘mind set’ veranderen, ik help u daarbij.

Ik bied intensieve begeleiding. Er is zijn verschillende vormen van begeleiding mogelijk, samen stellen we een Health Coachings programma op wat bij u past.

Kom tijdens de Ladies Night vrijblijvend langslopen als u vragen heeft of meer informatie wilt. Tevens kunt u zich deze avond bij mij aanmelden voor de ‘kostenloze’ lichaams- en voedingsanalyse bij mij in de praktijk. Ook kunt u bij mij stand wat lekkers en gezonds komen proeven, het recept krijgt u van mij mee.

Like mijn Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes en tips over gezondheid en voor heerlijke en gezonde recepten:www.facebook.com/wphooigracht.